Smiling Campingpladser EnglishSmiling Camping Danmark
Campingpladser i   
Campingpladser Qaasuitsup  Camping       Western Greenland Western Greenland 
Glacier Lodge Eqi Ilulissat Facilities

Glacier Lodge Eqi Ilulissat Facilities
Page:  1
[1]   >
Glacier Lodge Eqi Smile
Facilities 
Hotels with Fitness centerStrand / Sø
Glacier Lodge Eqi
Kussangajaannguaq 7 3952 Ilulissat
book table
Tlf: +299 94 43 00

Open: 13-05 til 09-08
Winter Camping: No

GLACIER LODGE EQI

Eqip Sermia, sandsynligvis Grønlands mest berømte, kælvende gletsjer, ligger godt 80 kilometers sejlads nord for Ilulissat. Overnat på Glacier Lodge Eqi, beliggende nær gletsjeren og 100 meter over havets overflade. De fleste hytter har panoramaudsigt til den kalvende gletsjer. De solcelledrevne ‘comfort lodges’ har både badeværelse og gulvvarme – ret luksuriøst, når man tænker på, hvor langt ude i naturen, man faktisk befinder sig!

Ilulissat

Stærke kræfter er på spil
Det buldrer og brager, når de tonstunge isstykker knækker af og sender kaskader af vand og isskosser ned i vandet. Opholder du dig på vildmarkshotellet Glacier Lodge Eqi kan du nyde dette enestående naturfænomen fra første parket.

Man kommer hertil med båd. Ved ankomst til den lille havn, Port Victor har de fleste nok allerede stået på dækket og oplevet de øredøvende brag fra den kælvende gletsjer, Eqip Sermia – og måske set hvaler og sæler lege i vandet.
Alligevel vælger de fleste rejsende at blive og overnatte på vildmarkshotellet Glacier Lodge Eqi. Så kan isen opleves endnu tættere på.

15 træhytter og en café

Glacier Lodge Eqi  Ilulissat

Alle hytter har egen terrasse. Hver med en formidabel panoramisk udsigt ud over fjorden, gletsjeren og fjeldene. Her er vi i sandhed i pagt med naturen. Lydene og duftene i den stille sommeraften, stilheden der pludselig brydes af lyden af isbjerge, der hamrer ned i vandet – det er som om tiden går i stå.

Enestående Natur

Glacier Lodge Eqi  Ilulissat

Her bestemmer naturen,
ikke mennesket. TV og mobilsignal er befriende helt uden for rækkevidde. I den hyggelige Café Victor forkæler de professionelle kokke stedets gæster med lækre retter med fokus på det moderne Arktis og gør brug af lokale råvarer som f.eks. hellefisk, moskusokse og fjeldørred.

Fang nordlyset

Ilulissat

For at få et glimt af nordlysene sidste vinter tog jeg sammen med en gruppe fotografer ud for at opleve det flygtige aurora borealis (nordlys). Vil du gerne have de bedste chancer for at opleve nordlys i Grønland? Så skal du følge disse 3 gode tips, som jeg lærte af de dygtige fotografer.

13-05 til 09-08

Glacier Lodge Eqi Ilulissat finder du i Qaasuitsup, og vi vil stå på hovedet for dig.
Hvis du vælger et ophold på Glacier Lodge Eqi Ilulissat, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Qaasuitsup.

Telefon: +299 94 43 00

Open: 13-05 til 09-08  

Campingpladser Glacier Lodge Eqi Ilulissat, clik på Glacier Lodge Eqi Ilulissat Qaasuitsup og book direkte på Glacier Lodge Eqi Ilulissat booking online. Hvis du, ikke ønsker at spise på Glacier Lodge Eqi i Ilulissat, Ilulissat, kan vi anbefale de bedste Restauranter i Ilulissat.

Se bedømmelse Bedømmelse af Glacier Lodge Eqi Ilulissat, Har du ris eller ros til denne Campingplads, Skriv din bedømmelseCampimg Bedømmelse

Hvis du har ris eller ros til Glacier Lodge Eqi, vil det være en stor hjælp hvis du skriver din kommentar HER

Glacier Lodge Eqi Ilulissat Glacier Lodge Eqi Smile   Glacier Lodge Eqi  Kussangajaannguaq 7 3952 Ilulissat 

Campingpladser Ilulissat
Man må slå sit telt op alle steder i Grønland, men man skal ikke regne med at finde campingpladser, som man kender dem fra resten af Europa. De fleste har ingen faciliteter overhovedet. Nogle steder er der opstillet skurvogne med toilet- og badefaciliteter

Campingpladser with fishcleaning
-Open: 13-05 til 09-08

Page:  1
[1]   >

Smiling Campingpladser  Nuuk  Sermersooq West  Qaasuitsup  Western Greenland