Smiling Campingpladser EnglishSmiling Campingpladser Danmark

CampingCard ACSI og SmilingGlobe VIP CERTIFICATE

Explore the Power of the SmilingGlobe VIP Certificate og
CampingCard ACSI

Hvem ønsker ikke at campere billigt? Med CampingCard ACSI kan du overnatte til lave priser på mere end 3.000 campingpladser i Europa i lavsæsonen. Du sparer op til 60% pr. nat og i gennemsnit fire nætter har du allerede tjent tilbage på købet! CampingCard ACSI fungerer også meget enkelt. Du skal bare tage rabatkortet ud af guiden og vise det i receptionen

Campingpladsen opkræver derefter en speciel, lav sats for to personer. Alle deltagende campingpladser præsenteres i guiden. Du kan også vælge et ekstra billigt abonnement, så du automatisk modtager den seneste udgave af rabatkortet hvert år.

Smiling Certificate


Dit SmilingGlobe VIP certificate skal du blot vise en gang. Så behøver Campingpladsen ikke opbevare dit Campingpas under opholdet.

Smilingglobe AAAA Certificate
Smilingglobe Camping Card

Der findes mange andre suplerende kort.
Næsten alle 4 Smiling Campingpladser i Spanien kræver et SmilingGlobe VIP certificate AAAA og et Campingkort CampingCard ACSI for at du kan booke online og du får helt op til 60% rabat

SmilingGlobe VIP certificate administreres af SmilingDanmark.dk under Smilingglobe.com og fungerer lidt på samme måde som CampingCard ACSI, hvor smilingdanmark.dk  garanterer 'hæderligheden'  af en Dansk SmilingGlobe VIP certificate indehaver, hvilket betyder:

Campingpladsen behøver ikke opbevare dit campingpas eller dit pas under opholdet Når du booker et hotel skal du ikke betale online, men din regning for hele opholdet, - bar, restaurant osv, samles til afregning når du tjekker ud.

Mange Campingpladser modtager kun gæster med Campingpas og Smiling ID certificate fordi dit Smiling VIP certificate legitimerer dig og betyder at du er en pålidelig og 'trusted person'

Når du booker sommerhus eller ferielejlighed, skal du ikke stille depositum og dit Smiling VIP certificate betyder at du selv kan vælge at rengøre det lejede ved aflevering.

Mange turistattraktioner - forlystelsesparker og en række etablicementer inden for turistindustrien yder rabatter ved forevisning af dit Smiling VIP certificate

Når du booker Bed and Breakfast   kan du logge ind med dit Smiling ID certificate login. og booke direkte og du betaler først ved afrejse. - Mange B&B tager kun imod gæster med et trusted Smiling VIP certificate.

Bed And Breakfast - BB har normalt meget begrænset kapacitet, ofte 1 til 3 værelser, vi vil meget stærkt anbefale at du booker din Bed & breakfast ferie på forhånd .

Campingpas

Fra12,95 €

Campingpas

Camper endnu fordelagtigere i lavsæsone på flere end 3.000 campingpladser. Spar op til 60% pr. nat! Alle deltagende campingpladserne i en enkelt smart app.

Med et combi-abonnement modtager du årligt guiden, rabatkortet og adgang til appen.

Bestil nu


Vil du ikke have et abonnement?

CampingCard ACSI fås også som en enkelt udgave (med eller uden app). Fra € 16,95 kan du i et kalenderår nyde af alle fordelene.

Smilingglobe VIP Card

Smilingglobe AAAA Certificate

Når du booker en ferielejlighed, hotelværelse eller Bed and Breakfast vil du gerne være sikker (så sikker som muligt) på at du ikke overtager et lejemål der for en time siden har været beboet af en COVID 19 virus.?

- På samme måde vil den priveate udlejer eller hotellet også undgå at udleje til coronaramte lejere.

Smilingglobe.com kræver en høj standard af begge parter

De udlejere der er medlem af Smiling Globe ordningen kan kræve at du ved intjeking fremviser en negativ coronatest, og udlejer kan tjekke dit smilingglobe VIP Certificate for validering af dine oplysninger

Bestil nu

For de aktører der har aftaler med SmilingGlobe.com, ydes der helt konkret fuld compensation til Hotellet- Sommerhusejeren - Restauratøren - Campingpladsen og alle der har ydet en service til en gæst/forbruger med Smiling VIP certificate (Smilingglobe.com er en sikring mod svindel - uhæderlighed og snyderi mod turistindustrien).

COVID-19 Pas

Smilingglobe AAAA Certificate

Flere lande har indført rejserestriktioner for at begrænse smitten med COVID-19. Nogle lande kræver en negativ test for COVID-19 før indrejse.

Kræves en negativ test for COVID-19, er det muligt at få foretaget en test inden afrejsen fra Danmark.

Test for COVID-19 inden afrejse foretages af Testcenter Danmark på deres teststeder:

Et negativt resultat af din test giver dig mulighed for at få et COVID-19 pas.

Bestil nu

Du kan hente COVID-19-passet gratis og du kan downloade og printe passet fra sundhed.dk, så snart laboratoriet har analyseret din prøve og frigivet svaret.

COVID-19-passet er kun en mulighed for voksne over 18 år med bopæl i Danmark eller for børn over 15 år med NemID. hvis prøven er negativ og ikke ældre end 7 dage.

Tjek altid reglerne for det land, du rejser til.

Det er vigtigt at være opmærksom på, der kan gælde særlige regler om test og testdokumentation i nogle lande, og der kan forekomme ændringer i disse regler med kort varsel.

Det anbefales, at man som rejsende altid orienterer sig om de gældende regler på den danske ambassades hjemmeside i pågældende land. 

Dit SmilingGlobe VIP certificate skal også opdateres.

Det er ikke bare COVID-19, som i øjeblikket hærger globalt, vi har haft mange pandamier, 'den sorte pest', som ingen glemmer, - - Fugleinfluensa hvor mange lande også reagerede med nedlukning - indrejseforbud mv. - i De Afrikanske lande plages store områder af stor dødelighed p.g.a EBOLA, og der vil helt sikker komme mange flere pandamier som kræver opmærksomhed og handling som, og fordi vi har set at vi kan styre en verdensomspændende Pandami ved hurtig indsats.

Det er derfor du på tro og love har indvilget i at oplyse til, og at opdatere Smilingglobe VIP Certificate ofte, og promte hvis du skal rejse, og-eller du føler symtomer der kan relateres til COVID-19, den Engelske variant B117, eller fremtidige Pandamier.

Hvis du er 'Runner'?

Bemærk! SmilingGlobe VIP Certifikate samarbejder med www.113now.com, som er en social og sundheds platform der bla. administrerer og kalder en 'Runner' i tilfælde af hjertestop, uanset hvor på kloden. - er du læge, har du 1 hjælp´s kursus eller mener du på anden måde du kan redde liv hvis indsatsen kommer hurtig nok, så læs lidt mere om hvordan 113now fungerer.

En 'RUNNER' er en person der har sundhedsfaglig viden og-eller erfaring og er tilknyttet 113now.com som er en global foreninge af frivillige læger sygeplejesker, redningsfolk o.sv.. Alle er med hver deres kompetence registreret hos 113now.com som koordinerer insatsen hvis en af dem pludselig kalder hjælp til en ulykke eller et hjertestop, hvadenten det sker i New York, Nepal eller København, - en App på kalderen´s mobiltelefon begynder omgående at indkredse alle andre og nærmeste 'RUNNERE' med de kvalifikationer 'kalderen' mener der er brug for ved netop denne ulykke, - - er det et hjertestop vil Appen vise nærmeste tilgængelige Hjertestarter på tidspunktet. - er det en trafikulykke vil appen samtidig ringe op til områdets redningstjeneste og en video åbnes således den lokale redningstjeneste kan råde og vejlede hjælperen his ikke der er en læge i nærheden.

smiling-campingpladser.dk

Mail os hvis du vil med på, eller af listen


Support:support@smiling-campingpladser.dk