Smiling Campingpladser EnglishSmiling Campingpladser Danmark

Hvad er er et SmilingGlobe VIP CERTIFICATE

Explore the Power of the SmilingGlobe VIP Certificate

I Danmark har vi en lignende ordning der benævnes Smiley Læs mere her

Smiley

Dansk https://www.findsmiley.dk/Sider/Forside.aspx

Denne ordning administreres af Miljø og Fødevareministeriet, som tager sig af regler på veterinær- og fødevareområdet og sikrer, at reglerne bliver overholdt via vejledning og via kontrol med fødevarer, foder, landets slagterier og veterinære forhold.

Den Danske Smiley ordning beskytter forbrugeren og sikrer dig at hygiejnen i alle fødevareproduktierende virksomheder i Danmark er kontrolleret og du kan være sikker på at du ikke løber nogen sundhedsrisiko ved et besøg på en af de restauranter vi anbefaler, uanset om du har et Smiling ID certificate eller ikke.

Smiling Certificate


Dit SmilingGlobe VIP certificate beskytter producenten - restauratøren - Hoteller - Campingpladser og alle andre aktører hvor du kan booke online.

Smilingglobe AAAA Certificate
Smilingglobe Camping Card

Der findes mange andre suplerende kort.
Næsten alle 4 Smiling Campingpladser i Spanien kræver et SmilingGlobe VIP certificate AAAA og et Campingkort CampingCard ACSI for at du kan booke online og du får helt op til 60% rabat

SmilingGlobe VIP certificate administreres af SmilingDanmark.dk under Smilingglobe.com og fungerer lidt på samme måde som Smiley ordningen, hvor smilingdanmark.dk  garanterer 'hæderligheden'  af en Dansk SmilingGlobe VIP certificate indehaver, hvilket betyder:

Når du booker et hotel skal du ikke betale online, men din regning for hele opholdet, - bar, restaurant osv, samles til afregning når du tjekker ud.

Mange Campingpladser modtager kun gæster med Campingpas og Smiling ID certificate fordi dit Smiling certificate betyder at du er en pålidelig og 'trusted person'

Når du booker sommerhus eller ferielejlighed, skal du ikke stille depositum og dit Smiling ID certificate betyder at du selv kan vælge at rengøre det lejede ved aflevering.

Mange turistattraktioner - forlystelsesparker og en række etablicementer inden for turistindustrien yder rabatter ved forevisning af dit Smiling ID certificate

Når du booker Bed and Breakfast   kan du logge ind med dit Smiling ID certificate login. og booke direkte og du betaler først ved afrejse. - Mange B&B tager kun imod gæster med et trusted Smiling ID certificate.

'dynDiv.InnerHtml += '

Bed And Breakfast - BB har normalt meget begrænset kapacitet, ofte 1 til 3 værelser, vi vil meget stærkt anbefale at du booker din Bed & breakfast ferie på forhånd .

Hvordan Beskytter Smiling VIP certificate producenten - Udlejer?

SmilingGlobe VIP certificate - Beskytter alle aktører i turistindustrien mod snyd og misbrug fordi Smilingglobe.com indsamler data om, og undersøger hæderligheden' hos indehaveren af et Smiling ID certificate over hele verden, og alle turismeaktører indrapporterer til Smilingglobe.com hvis (eks.vis) en dansk turist eller forretningsmand 'løber' fra en hotelregning i Kina, eller en sommerhus-lejer holder vilde druk og kannibal fester med 50 personer hvis sommerhuset er udlejet til 4 personer. - eller hvis ikke lejerne efterlader det lejede i den stand det var ved overtagelsen.

Når du booker en ferielejlighed, hotelværelse eller Bed and Breakfast vil du gerne være sikker (så sikker som muligt) på at du ikke overtager et lejemål der for en time siden har været beboet af en COVID 19 virus.?
- På samme måde vil den priveate udlejer eller hotellet også undgå at udleje til coronaramte lejere.

De udlejere der er medlem af Smiling Globe ordningen kan kræve at du ved intjeking fremviser en negativ coronatest, og udlejer kan tjekke dit smilingglobe VIP Certificate for validering af dine oplysninger

Det betyder at du skal have et AAAA VIP certifikat som du selv opdaterer umiddelbart før rejsen, og at Smilingglobe selvfølgelig har godkendt dig til et AAAA certificate.

For de aktører der har aftaler med SmilingGlobe, ydes der helt konkret fuld erstatning til Hotellet- Sommerhusejeren - Restauratøren - Campingpladsen og alle der har ydet en service til en gæst/forbruger med Smiling ID certificate.  (Smilingglobe.com er en forsikring mod svindel - uhæderlighed og snyderi mod turistindustrien).

Hvad betyder det for forbrugeren at den aktør forbrugeren modtager service fra, har aftaler med SmilingGlobe VIP Certificate.?

Hvis leverandøren af en service ikke skal tænke på om den leverede service bliver misbrugt - eller "kunden løber fra regningen" så vil forholdet mellem nyderen og yderen blive langt mere afslappet og "yderen" - (restauranten - hotellet) kan lægge flere kræfter i at yde en bedre service for det samme beløb og for at fastholde kunden til flere besøg.

Bytte ferieboligen

Det er populært at eje egen feriebolig i et af verdens mange ferieparadiser, - - men hvilket skal man vælge.?

Når du så har valgt det foretrukne ferieparadis, - - Sydfrankrig - Spanien - Italien - Portugal - Kroatien mv.

Så er du ofte låst fast til samme destination for altid fremover, og du vil ikke leje din feriebolig ud fordi en fremmed lejer ofte ikke passer så godt på dine ting, som du selv gør.?

Den følelse står du ikke alene med, Og sådan behøver det ikke at være.:  Smilingglobe har samlet og udvalgt en gruppe der har det nøjagtigt som dig. - de har alle selv en feriebolig i et ferieparadis et andet sted i verden og har alle de samme bekymringer som dig, men kunne alligevel af og til tænke sig at tilbringe ferien på Costa Del Sol Spanien den kommende sommer frem for Cannes i Sydfrankrig som de plejer. - måske vil du overraske dine venner ved at holde ferie i Kroatien eller en forlænget weekend i Paris hvor de også har en feriebolig.?

Når du søger et SmilingGlobe VIP Certificate  kan du vælge at tilknytte dig den gruppe Smilingglobe.com har udvalgt med egen feriebolig (så er det ikke længere "en fremmed lejer") men derfor en "byttelejer" der tænker og behandler din Bolig som de ville "passe på" deres egen, hvis du vælger at bytte din feriedestination til et andet sted i verden, som ikke behøver at være det samme hver gang.

Smiling certificate

Hvordan søger jeg et Smiling VIP certificate?

Et Smilingglobe VIP certificate er meget personligt og de oplysninger SmilingGlobe.com søger om din person er dybt fortrollige, men betyder at SmilingGlobe.com ved udstedelse af et personligt Smiling VIP certificate - med erstatningsansvar, garanterer total skadesløshed hvis indehaveren af et certificate ikke lever op til de forventninger SmilingGlobe VIP certificate indestår for.

SmilingGlobe.com lever op til det ansvar der følger og det er langt fra alle, men exclusiv udvalgte personer der udstedes Smilingglobe VIP certificate til

De virksomheder eller private aktører der har tilsluttet sig ordningen har forpligtet sig til elektronisk at indberette til SmilingGlobe.com såfremt en Certificate indehaver ikke lever op til de skrevne forventninger, og certifikatet inddrages omgående, hvilket medlemmer kan tjekke på vores elektroniske medlemsportal.

platinum-card.gif

Du får en slags GULDKORT/PLATINKORT der garanterer og dokumenterer over for Hoteller og turistindustrien at du er en 'Exclusiv' kunde der fortjener den ypperligste service og alle de samme rabatter og tilbud uden du behøver at betale med kortet.

som ved 'AMERICAN EXPRESS PLATINUM' Smiling VIP certificate opnår du en række fordele og rabatter hos de leverandører der er tilsluttet Smiling VIP ordningen.

Hvad koster et SmilingGlobe VIP Certificate card

Du kan vælge forskellige SmilingGlobe VIP Certificate card efter dit behov og status.

Et Grund SmilingGlobe VIP Certificate Card koster
grundbeløb DKK: 120,-- årligt.
Grundkortet/certifikatet giver dig mulighed for at identificere dig overfor Hoteller - B&B - Campingpladser- Restauranter og andre ydelser som du kan booke og betale online, men når du kan identificere dig med et SmilingGlobe ID Certificate er du en "trusted" og exclusive person der betaler en samlet afregning ved afrejse, hos de udbydere vi anbefaler.

SmilingGlobe VIP Certificate med Trusted 'bytte feriebolig'
Dette certifikat kan kun erhverves hvis du selv har en feriebolig du kan stille til 'indbytning', men dette certifikat gælder også for booking og leje af alle andre ferieboliger, sommerhuse, Hoteller, B&B mv. - hvis ydelsen falder indenfor Certifikatets gyldighedsperiode
Prisen på dette certifikat er DKK. 475,- pr år og tegnes for minimum 3 år. men kan fornyes med 1 år pr. gang

Den helt store SmilingGlobe VIP PLATIN Certificate
Dette udvidede "PLATIN TRUSTED CERTIFICATE" koster DKK. 748,-- pr år og kan kun tegnes for minimum 5 år, men kan fornyes med minimum 2 år pr gang.
du skal regne med en længere og mere dybdegående undersøgelse før smilingglobe.com kan garantere for et SmilingGlobe VIP PLATIN Certificate

Søg EXCLUSIVE SmilingGlobe VIP CERTIFICATE

smiling-campingpladser.dk

Mail os hvis du vil med på, eller af listen


Support:support@smiling-campingpladser.dk